Toldsyn

Ved import af et køretøj til Danmark skal bilen til et såkaldt toldsyn, før den kan komme på danske nummerplader.

Et toldsyn inkluderer en sædvanlig gennemgang af bilen, som ved et normalt periodesyn. Herefter vurderer vi bilens generelle stand, som vi klassificerer som enten:

  • Under middel
  • Middel
  • Over middel

Slutteligt indebærer toldsynet, at vi indtaster bilens data i SKAT’s motorregister. 

Du skal afsætte ca. 30 min. til et toldsyn.

Data-erklæring

Hvis bilen du gerne vil importere ikke kommer fra EU og mangler en EF-typegodkendelse, er det et krav at bilen får en data-erklæring. Data-erklæringen kan vi udføre for 5.000 DKK.

Afgiftsvurdering

Går du med tanken om at importere en bil fra udlandet? Vi kan hjælpe dig godt på vej i processen med en afgiftsvurdering af køretøjet til blot 500 DKK.

Kontakt os på 76 40 11 98 for mere info om eller tidsbestilling af afgiftsvurdering til din bil. 

Toldsyn i forbindelse med import

Vi har stor viden om import af bil og alt det, som man skal have styr på i den forbindelse. En importeret bil skal bestå et såkaldt toldsyn, før den kan komme på danske nummerplader. Til toldsynet gennemgås bilen på samme måde, som du kender fra de normale periodesyn. Toldsynet afsluttes med en vurdering, hvor bilens stand kan klassificeres som: under middel, middel eller over middel. Oplysningerne om bilens stand skal indtastes i SKATs motorregister, der indeholder oplysninger om de motoriserede køretøjer, som er på danske nummerplader.

Tilsynet er hurtigt overstået, og du skal afsætte ca. 30 minutter til synet.

Import af biler

Når det drejer sig om import af biler er vi den rette at gå til. Import kan være en fornuftig økonomisk beslutning, og det internationale bilmarked byder på et væld af spændende biler, som med garanti vil skille sig ud på de danske veje. Vi tilbyder forskellige former for syn, hvor vi bruger vores erfaring til at rådgive vores kunder, så de får mest muligt ud af deres køretøj.

Du kan læse mere om de services, som vi tilbyder, og kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med import af bil.

Få kompetent hjælp i forbindelse med bilimport

Det kan være svært at finde rundt i de mange regler for import af biler til Danmark, men vi kan selvfølgelig hjælpe dig hele vejen. Vi har stor erfaring på området og bruger aktivt denne erfaring, når vi hjælper danske bilejere med at bestå de forskellige former for syn og få drømmebilen på danske nummerplader.

 

Dataerklæring hvis bilen ikke kommer fra EU

Der er mange muligheder på det internationale bilmarked, hvor du kan finde unikke modeller, som virkelig skiller sig ud på de danske veje. Hvis du finder drømmebilen i et land udenfor EU, kan du risikere, at bilen mangler en EF-typegodkendelse. Hvis bilen ikke er EF-typegodkendt, skal du bruge en dataerklæring, De fleste biler er typegodkendt, så de nemmere kan sælges på det værdifulde europæiske bilmarked, men hvis du har fundet en bil, som kun er produceret i få eksemplarer, er det ikke sikkert, at producenter har fundet EF-typegodkendelsen rentabel.

Hvis du har brug for en data-erklæring, kan vi udføre dette på kort tid. Vi har den nødvendige viden om import af biler til Danmark, og du kan trygt lade os stå for at udføre dataerklæringen, så din nye bil kan komme på danske nummerplader. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig gennem processen, hvis du har fundet drømmebilen på det internationale marked.

Lav pris på afgiftsvurdering

Hvis du overvejer at importere en bil til Danmark, så hjælper vi dig gerne med den nødvendige afgiftsvurdering til en lav pris. kontakt os i dag, hvis du har fundet en interessant bil på det internationale marked eller gerne vil høre med om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig, når du gerne vil vide mere toldsyn, dataerklæring eller andet i forbindelse med import af bil, så du kan køre i din importerede bil på de danske veje.