Find vej til et problemfrit Bilsyn i Fredericia

Velkommen til Holgersen Bilsyn – din lokale synshal i Fredericia, hvor vi gør en dyd ud af at tilbyde en hurtig, nem og problemfri bilsynsoplevelse.

I hjertet af Fredericia stræber vores dedikerede og erfarne medarbejdere efter at levere en service, der overgår dine forventninger, uanset om du planlægger dit besøg eller blot kigger forbi.

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet og tilbyder derfor både planlagte tidsbestillinger og praktisk drive-in / drop-in service for at imødekomme netop dine behov.

Email Ring op Find vej Book tid

Passer Ind I Din Hverdag

Hos Holgersen Bilsyn i Fredericia tilbyder vi to nemme og bekvemme måder, at få synet dit køretøj på.

Drive-in / drop-in

Med vores drive-in/drop-in mulighed kan du uden forudgående aftale køre direkte ind i vores synshal, hvor vi stræber efter at tage os af dit bilsyn med det samme eller med minimal ventetid.

Tidsbestilling

Er du typen, der foretrækker at have faste planer, kan du også nemt bestille en tid online på vores hjemmeside, så du er sikker på, at vi står klar til at tage imod dig og dit køretøj, når det passer dig.

Uanset om du vælger drive-in eller tidsbestilling, er vores kompetente og venlige personale altid klar til at levere en professionel service og sørge for, at dit køretøj bliver tjekket grundigt og retfærdigt.

Vi tjekker alt fra lygter og bremser til støddæmpere og udstødning, så du kan køre fra os med en sikker og pålidelig bil.

Fredericia

Book en tid

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 16:00
Tirsdag: 8:00 – 16:00
Onsdag: 8:00 – 16:00
Torsdag: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:00

Drive-in / Drop-in syn

Du kan bare komme forbi, vi syner hele dagen.

Rutevejdeling på Google Maps

Så nemt og hurtigt booker du tid!

  1. Klik på knappen Book tid
  2. Vælg den synstype du ønsker udført
  3. Vælg tid og dato for dit syn
  4. Indtast oplysninger
  5. Modtag kvittering for tidsbestilling
Book tid