Holgersen Bilsyn i Vejle: Bilsyn med eller uden tidsbestilling

Holgersen Bilsyn i Vejle er din lokale partner, når dit køretøj skal synes. Vores erfarne team sørger for en simpel og effektiv bilsynsproces, hvad enten du vælger vores praktiske drive-in / drop-in service eller ønsker at bestille en tid, der passer ind i din kalender.

Vi har placering i Vejle, hvor det er nem at komme til. Og med åbningstider, der passer til hverdagen, gør vi det bekvemt og uproblematisk at få dit køretøj igennem sit nødvendige bilsyn.

Email Ring op Find vej Book tid

Bestil tid til syn, eller lad være

Hos Holgersen Bilsyn i Vejle tilbyder vi to nemme og bekvemme måder at få synet din bil på.

Drive-in / drop-in

Med vores drive-in / drop-in service kan du uden forudgående aftale køre direkte ind i vores synshal, hvor vi stræber efter at tage os af dit bilsyn med det samme eller med minimal ventetid, nyd en kop kaffe mens du venter.

Tidsbestilling

Er du typen, der foretrækker at have faste planer, kan du også nemt bestille en tid online. Klik på knappen “Book tid”, så er du sikker på, at vi står klar til at tage imod dig og din bil, når det passer dig.

Uanset om du vælger drive-in syn eller tidsbestilling, er vores kompetente og venlige personale altid klar til, at levere en professionel service og sørge for, at dit køretøj bliver tjekket grundigt.

Vi tjekker alt fra lygter og bremser til støddæmpere og udstødning, så du kan køre fra os med en sikker og pålidelig bil.

Vejle – Ny adresse

Book en tid

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 17:00
Tirsdag: 8:00 – 17:00
Onsdag: 8:00 – 17:00
Torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag: 8:00 – 15:00

Drive-in / Drop-in syn

Du kan bare komme forbi, vi syner hele dagen.

Rutevejdeling på Google Maps

Så nemt og hurtigt booker du tid!

  1. Klik på knappen Book tid
  2. Vælg den synstype du ønsker udført
  3. Vælg tid og dato for dit syn
  4. Indtast oplysninger
  5. Modtag kvittering for tidsbestilling
Book tid